Saturday, March 1, 2008

Esti ceea ce gindesti..

Daca companiile care produc apa minerala spun ca esti ceea ce bei, atunci unii ginditori au ajuns sa constate ca esti ceea ce gindesti. Cunosc de mai demult aceasta idee si imi placuse de atunci. Inca nu stiu ce urmeaza sa fiu in viata, dar stiu precis ca vreau sa fiu un patriot asa cum trebuie sa fie fiecare cetatean adevarat.

Uneori am impresia ca prea tare ma afecteaza situatia din Moldova si am impresia ca eu traiesc sau mai bine zis retraiesc evenimentele de acolo. Asta ma face uneori sa ma simt stresat. Insa poate ca tot eu sunt de vina ca las sa ma afecteze in asa masura. Totusi constientizez ca fara implicarea fiecaruia din noi nu vom putea schimba ceva. Si de ce atit de mult suntem legati de locurile unde am fost nascuti? Pragul casei nu se uita..

Apropo, azi este pentru prima data cind am fost impresionat de V. Voronin care la ceremonia de inaugurare a Anului Tineretului a spus ca este multumit pentru faptul ca tinerii considera ca presedintele trebuie sa le stie pe toate, doar ca el in cazul dat va solicita ajutorul din sala. Totusi nu sunt sigur daca aceasta a fost ceva de moment si nu o inscenare. Nu mi-a placut doar ca seful statului a vorbit si in rus, iar la intilnire au fost si tineri care habar nu au de limba de romana.

In fine, sa stiti ca sunteti ceea ce ginditi. Daca aveti un vis maret, atunci trebuie sa ginditi mult la el. Nu conteaza cit de mare este si nici cum veti obtine asta tot nu trebuie sa va faca necazuri: nu incetati sa ginditi la ceea ce va doriti sincer din tot sufletul si din toata inima. Asta poate fi o cariera, o familie, o afacere, o casa, o masina, bani, onoruri, granturi si multe altele cite vi le puteti dori. Nu uitati ca toti care au mers in Statele unite au fost la inceput niste visatori ca vor gasi aur. Putini din ei au gasit ceva. Restul si-au materializat visele altfel. Secretul.

Vegheaza asupra gindurilor tale, pentru ca ele se trasnforma in cuvinte.
Vegheaza asupra cuvintelor tale pentru ca ele se vor trasnforma in fapte.
Vegheaza asupra faptelor tale, pentru ca ele se transforma in deprinderi.
Vegheaza asupra deprinderilor tale, pentru ca ele iti formeaza caracterul.
Vegheaza asupra caracterului tau, pentru ca el iti va scrie DESTINUL!

1 comment:

Lilly S.A. said...

Conteaza mult puterea magica a gandului. Si intr-adevar e magica! Caci functioneaza la sigur, desi este uneori greu de explicat cum... cum anume a lucrat pentru a realiza o dorinta foarte mare, dar despre care altii cred ca este imposibil de realizat... Puterea credintei... credintei in dorintele, in visele cele mai mari, in frumusetea acestor vise... anume aceasta ajuta la atingerea scopurilor vietii si la devenirea personalitatii!